Uw vakantie

Het NH Brugge ****, met een beoordeling van 8,4/10, is gevestigd in een voormalig klooster, in de buurt van het Concertgebouw. Het hotel biedt elegante accommodatie met gratis WiFi, op 850 meter van het centraal station van Brugge.

Na een drukke dag kunt u genieten van een drankje in de tuin of een krant lezen op het terras. U kunt ook gaan trainen in het fitnesscentrum met uitzicht op de tuin. Het hotel heeft een beveiligde fietsenstalling.

Er wordt elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet verzorgd. Verder kunt u genieten van een Belgisch biertje in de knusse bar Jan Breydel.

Eigen vervoer 10 mei, 10 mei, 11 mei en meer Brugge, Vlaanderen
Hoogtepunten
  • Centraal gelegen
  • Beveiligde fietstalling
  • Beoordeling van 8,4/10
Inbegrepen/Niet inbegrepen

Inbegrepen in deze vakantie

  • Verblijf in het NH Brugge ****
  • Verblijf in een standaard 2pers. kamer

Niet inbegrepen in deze vakantie

  • Toeristenbelasting (ter plaatste te voldoen)
  • Exclusief reis- en annuleringsverzekering. Informeer bij je bank naar eventueel inbegrepen verzekeringen bij je kredietkaart.
Verzorging

In dit hotel verblijf je op basis van logies. Ontbijt kan bijgeboekt worden.

Over het hotel

De kamers van het NH Brugge hebben een warme landelijke inrichting en een stijlvolle badkamer. U kunt gebruikmaken van thee- en koffiefaciliteiten. De kamers zijn voorzien van airconditioning, kabel-tv en een kluisje.

Over de bestemming

Er bestaan plekken die onder je vel kruipen, hoewel je ze nooit helemaal kunt doorgronden. Brugge is zo’n bijzondere plek. Een stad op mensenmaat, groots geworden door haar meeslepende geschiedenis die haar prompt het Unescolabel van Werelderfgoedstad opleverde.

Benodigde reisdocumenten

Geldige identiteitskaart.

Ligging
Boeveriestraat 2, 8000 Brugge, België Bekijk op de kaart
Bestemming
België
Regio
West-Vlaanderen
Stad
Brugge
Vakantietypes
Weekendjes weg