Uw vakantie

Het exclusieve eersteklas hotel Maison Rouge **** ligt in het hart van de stad Straatsburg, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het elegante huis ligt op slechts 5 minuten lopen van het beroemde Petit France en de imposante kathedraal. Verheug u op een unieke korte vakantie vol Franse charme, bewonder de unieke architectuur en trakteer uzelf op een heerlijk knapperige tarte flambée, het nationale gerecht van de Elzas. Na een drukke dag nodigt de sfeervolle hotelbar u uit voor een verfrissend drankje.

Eigen vervoer Beschikbaar op aanvraag Strasbourg, Grand Est
Hoogtepunten
  • Elegant hotel op een toplocatie direct aan Place Kléber en op slechts 5 minuten lopen van Petite France en de kathedraal van Straatsburg
  • Een halve fles Crément als een pittig welkomstdrankje
Inbegrepen/Niet inbegrepen

Inbegrepen in deze vakantie

  • Verblijf in het hotel Maison Rouge ****
  • Verblijf in een comfortabele standaard 2 persoonskamer
  • Heerlijk gastronomisch ontbijtbuffet
  • Een halve fles Crément als een pittig welkomstdrankje
  • ​Gratis internet

Niet inbegrepen in deze vakantie

  • Toeristenbelasting (ter plaatste te voldoen)
  • Exclusief reis- en annuleringsverzekering. Informeer bij je bank naar eventueel inbegrepen verzekeringen bij je kredietkaart.
Verzorging

In dit hotel verblijf je op basis van logies en ontbijt.

Over het hotel

Unieke eersteklas service, een feel-good sfeer met een uniek design en een culinair aanbod voor fijnproevers - dat is uw verblijf in Hotel Maison Rouge in het hart van de Franse stad Straatsburg.

Profiteer van de unieke locatie van het boetiekhotel op Place Kléber, direct aan het Grande Ile de Strasbourg en op slechts een paar minuten lopen van het beroemde Petite France en de kathedraal van Straatsburg.

Je slaapt in een elegante tweepersoonskamer met flatscreen tv, Nestpresso koffiemachine, bureau, minibar, airconditioning en een eigen badkamer met hoogwaardige "Clarins" cosmetische producten en een föhn.

Badjas en slippers zijn ook voor u beschikbaar. Na een goede nachtrust kunt u de dag goed versterkt beginnen met een heerlijk ontbijt. De selectie omvat ook typische Elzasser specialiteiten, zoals de lokale kruimeltaart of Gugelhupf.

Over de bestemming

De historische stad Straatsburg ligt aan de kleine rivier de Ill, en direct achter de Frans-Duitse grens. De pittoreske architectuur wordt gevormd door zijn Frans-Duitse geschiedenis en combineert talrijke tijdperken en stijlen.

De bewogen geschiedenis maakte Straatsburg ook tot de ideale plek voor het Europees Parlement - daarom is het sinds 1949 ook de "Europese hoofdstad" en bruist het van het internationale leven.

Slenter door de steegjes van het stadscentrum, dat vanwege zijn uniekheid op de UNESCO Werelderfgoedlijst is geplaatst. Talrijke aantrekkelijke boetieks nodigen u uit om te wandelen en een divers aanbod aan restaurants biedt u heerlijke gerechten.

Benodigde reisdocumenten

Geldige identiteitskaart.

Ligging
4 Rue des Francs-Bourgeois, 67000 Strasbourg, Frankrijk Bekijk op de kaart
Bestemming
Frankrijk
Regio
Elzas
Stad
Strasbourg
Vakantietypes
Weekendjes weg