Uw vakantie

Het klooster Remise Wöltingerode *** verwelkomt haar gasten met een frisse mix van traditie en moderniteit op een uitstekende locatie in Vienenburg, het groenste deel van de 1000 jaar oude stad van UNESCO, Goslar. Ontdek de talrijke culturele schatten, maak een wandeling op een van de prachtige wandelpaden of ontspan op het populaire meer Vienenburg op slechts een paar minuten van het hotel. Uw gezellige tweepersoonskamer, een sprankelende welkomstwijn en gratis parkeergelegenheid zorgen voor bijzonder comfort. Op de eerste avond is ook een heerlijk diner inbegrepen.

Eigen vervoer Beschikbaar op aanvraag Vienenburg, Niedersachsen
Hoogtepunten
  • Inclusief  heerlijk diner op de 1e avond
Inbegrepen/Niet inbegrepen

Inbegrepen in deze vakantie

  • Verblijf in het 3 * Hotel klooster Remise Wöltingerode ***
  • Overnachting in een comfortabele tweepersoonskamer (in- en uitchecken vindt plaats in het kloosterhotel)
  • Heerlijk ontbijt van het gevarieerde buffet in het Klosterhotel Wöltingerode (slechts een paar minuten van het hotel)
  • Een heerlijk diner op de 1e avond (in de vorm van een menu of buffet naar keuze van de chef) in het Klosterhotel Wöltingerode
  • Een welkome mousserende wijn in het à-la-carterestaurant Klosterkrug van het hotel
  • Een heerlijke kloosterlikeur (2cl) op de kamer
  • Gratis Wifi
  • Gratis parkeren op de parkeerplaats van het hotel (200 meter van het hotel)

Niet inbegrepen in deze vakantie

  • Toeristenbelasting (ter plaatste te voldoen)
  • Exclusief reis- en annuleringsverzekering. Informeer bij je bank naar eventueel inbegrepen verzekeringen bij je kredietkaart.
Verzorging

In dit hotel verblijf je op basis van logies en ontbijt. 1 diner is inbegrepen.

Over het hotel

Welkom in het klooster Remise Wöltingerode

Wöltingerode-klooster Remise ligt aan de groene rand van de door UNESCO beschermde stad Goslar in de wijk Vienenburg, op slechts een paar minuten van het populaire meer van Vienenburg. U kunt een frisse mix van traditie en moderniteit verwachten met hoogwaardige, moderne meubels in combinatie met de klassieke landhuisstijl. De lichte, comfortabele kamers hebben voorzieningen zoals een minibar, WiFi, satelliettelevisie, een kluisje en een moderne badkamer met een haardroger. Je voelt je hier gegarandeerd goed!

Over de bestemming

Goslar in de prachtige Harz - Keizerlijke Stad, UNESCO Werelderfgoed en lokaal recreatiegebied

Niet voor niets is de Harz, de hoogste bergketen van Noord-Duitsland, een van de meest populaire vakantiebestemmingen voor Duitsers.

Naast een soortenrijke flora en fauna, weelderige groene bossen, diep uitgesneden valleien met wilde rivieren, bevinden zich in het Harzgebergte die idyllische dorpjes met historische flair en talloze culturele schatten.

Goslar aan de noordrand van de Harz is daar een van. Met 1000 jaar geschiedenis, een schilderachtige oude stad en de Rammelsberg-ertsmijn, die beide in 1992 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan, inspireert Goslar elk jaar talloze bezoekers. Als je door de stad slentert, mag je het prachtige keizerlijke paleis, het middeleeuwse marktplein met zijn beiaard, de marktkerk en de Breite Tor niet missen. Vooral bij wandelaars is de Hahnenklee Liebesbankweg met 25 individueel vormgegeven houten banken, gedichtstenen en pittoreske natuur. Ook populair zijn de Harzer Klosterwanderweg met interessante kloosters en kerken, de markante Harzer Försterstieg en de legendarische Harzer-Hexen-Stieg.

Het lokale recreatiegebied Vienenburger See zorgt voor ontspanning. Het zwemmeer ligt midden in de schilderachtige natuur - hier kunt u waterfietsen, peddelen, zwemmen of ontspannen in het café direct aan de kust.

Ligging
Kloster-Remise Wöltingerode, Goslarer Straße, Goslar, Duitsland Bekijk op de kaart
Bestemming
Duitsland
Regio
Harz
Stad
Gevelsberg
Vakantietypes
Weekendjes weg