Uw vakantie

In Bütgenbach am See, centraal maar rustig gelegen, met een grote ligweide, ligt het comfortabele Hotel Eifelland ****.

Hotel Eifelland, met een beoordeling van 9,3/10, ligt op korte afstand van de Grote Markt in het charmante centrum van Bütgenbach. Het hotel wordt door een familie beheerd en heeft een eigen terras in de tuin om te ontspannen. In het hele hotel kunt u gratis gebruikmaken van WiFi.

Het hotel is voorzien van een bar, een lounge en een wintertuin. In deze gezellige ruimtes kunt u genieten van een drankje en een praatje. Bovendien kan je na een heerlijke wandeling genieten van de wellness-mogelijkheden in het hotel.

Eigen vervoer Beschikbaar op aanvraag Bütgenbach, Wallonie
Hoogtepunten
  • Beoordeling van 9,3/10
  • Prachtig tuin om te ontspannen.
  • Gratis privé parkeerplaats
  • Toegankelijk voor mensen met een beperking
  • Wellness
Inbegrepen/Niet inbegrepen

Inbegrepen in deze vakantie

  • Verblijf in het Hotel Eifelland ****
  • Verblijf in een standaard 2 pers kamer
  • Toegang tot de wellness (betalend)
  • Gratis parking

Niet inbegrepen in deze vakantie

  • Exclusief reis- en annuleringsverzekering. Informeer bij je bank naar eventueel inbegrepen verzekeringen bij je kredietkaart.
Verzorging

In dit hotel verblijf je op basis van logies. Ontbijt kan bijgeboekt worden.

Over het hotel

In Bütgenbach am See, centraal maar rustig gelegen, met een grote ligweide, ligt het comfortabele Hotel Eifelland ****.

Hotel Eifelland, met een beoordeling van 9,3/10, ligt op korte afstand van de Grote Markt in het charmante centrum van Bütgenbach. Het hotel wordt door een familie beheerd en heeft een eigen terras in de tuin om te ontspannen. In het hele hotel kunt u gratis gebruikmaken van WiFi.

Het hotel is voorzien van een bar, een lounge en een wintertuin. In deze gezellige ruimtes kunt u genieten van een drankje en een praatje.

Bovendien kan je na een heerlijke wandeling genieten van de wellness-mogelijkheden in het hotel. Trakteer uzelf op ontspanning in onze wellnessruimte. Een sauna, een stoombad en een infraroodcabine en een whirlpool staan ​​tot uw beschikking.

Over de bestemming

Met zijn heerlijke meer en de vele mooie wandelpaden is Bütgenbach de vakantiebestemming waar je je direct goed zult voelen en zeker terug zult komen. De vakanties zijn hier in elk seizoen mooi. Wandelen door grotendeels ongerepte natuur en frisse lucht is waarschijnlijk de focus.

Maar deze heerlijke plek heeft ook veel te bieden: zwemmen in het meer en binnenzwembad, zeilen, surfen, kajakken, waterfietsen, mountainbikes (verhuur), tennis, klimmen, bowlen, paardrijden (overdekte manege), vissen. In de winter kunnen skiwandelaars op goed geprepareerde loipes de pracht van de met sneeuw bedekte bossen ervaren. Alpineskiën en schaatsen in de nabijgelegen steden.

Door de bijzonder gunstige ligging is Bütgenbach ook een ideaal vertrekpunt voor dagtochten. Veel mooie bestemmingen zijn snel te bereiken - het betoverende natuurpark "Hohes Venn" (ca. 15 km), de Duitse Eifel, de regio Luxemburg enz.

Benodigde reisdocumenten

Geldige identiteitskaart.

Ligging
Seestraße 5, 4750 Bütgenbach, België Bekijk op de kaart
Bestemming
België
Regio
Ardennen
Stad
Bütgenbach
Vakantietypes
Weekendjes weg