Verzekering insolvabiliteit reisondernemingen Amlin:

Bij Feriados kan je gegarandeerd veilig boeken, want wij zijn verzekerd voor Burgerlijke aansprakelijkheid en tegen insolvabiliteit bij Amlin Verzekeringen, Koning Albert II laan 9, 1210 Brussel.

De verzekering insolvabiliteit reisondernemingen heeft als doel ervoor te zorgen dat de terugbetaling van alle door of namens de reizigers betaalde bedragen gewaardborgd zijn wanneer een reisdienst niet kan doorgaan ten gevolge van de insolventie van de organisator of de doorverkoper van de pakketreizen.

Wat is verzekerd?

Insolvabiliteit: In geval van insolvabiliteit van een verzekerd reisbureau, organisator of doorverkoper van een gekoppeld reisarrangement zoals omschreven in de pakketreizenwet vergoedt Amlin:

  • De bedragen die volgens de pakketreizen wet terug te betalen zijn aan de reizigers;

  • De repatriëring van de reizigers indien de reis al begonnen is;

  • De verderzetting van de reis als dit mogelijk is.

Indien de reis nog niet begonnen is, betaalt Amlin de reeds betaalde bedragen terug aan de reiziger of, indien de reiziger hiermee akkoord is, zorgt Amlin voor een vervangende reis of de uitvoering van de oorspronkelijk geboekte reis.

Indien de reis al begonnen was zorgt Amlin ervoor dat de reis kan verder gezet worden, al dan niet in een dezelfde of een gelijkwaardige accommodatie, of zorgt Amlin voor de repatriëring van de reiziger


Algemene voorwaarden:

 

Feriados hanteert de algemene reisvoorwaarden van de Geschillencommissie Reizen. De Geschillencommissie Reizen vzw werd opgericht op initiatief van de consumentenorganisaties en beroepsverenigingen van de Belgische reissector. Zij is officieel erkend en gesteund door de Federale Overheidsdienst Economie. Meer info kan je hier vinden.


Veilig betalen:

Credit card

     

 

U kunt bij Feriados met zowel VISA, Mastercard als Maestro betalen. Voor een betaling per creditcard worden geen extra kosten in rekening gebracht.
Na het invullen van uw creditcardgegevens vindt er een authorisatie plaats waarna de betaling wordt verwerkt. 

  • Veilig: Door de 3D Secure-veiligheidsprocedure toe te passen, biedt Feriados jou een extra beveiliging voor het online betalen met kredietkaart. Dankzij deze technologie krijg je een tijdelijke, geverifieerde elektronische handtekening waarmee je bevestigt dat jij de rechtmatige houder van de kaart bent. 

  • Eenvoudig: Wanneer je jouw reis wenst te betalen met creditcard is het niet nodig te registreren of een account aan te maken. Je geeft gewoon de gevraagde gegevens van jouw kredietkaart in en vervolgens kom je terecht op een scherm van jouw eigen bank.  Hier kan je door gebruik te maken van je Digipass een nummer aanmaken dat geldt als elektronische handtekening. Via deze handtekening bevestig je jouw identiteit en jouw betaling. Daarna zal je terug gebracht worden naar de website van Feriados, waar je reservering wordt bevestigd.

Overschrijving

Het is ook mogelijk uw betaling te voldoen per overschrijving. 

Na het doorlopen van het reservatieproces ontvangt u een email met de verdere informatie. Voor een betaling per traditionele overschrijving worden geen extra kosten in rekening gebracht. 

 

 

 

 

© 2024 Feriados | info@feriados.be | Ondernemingsnr: BE0875.757.867