Geweldige ervaring in Hotel DB San Antonio****, Malta!

Ik verbleef onlangs in Hotel DB San Antonio tijdens mijn vakantie in Malta, en ik kan met alle eerlijkheid zeggen dat het een uitstekende ervaring was! Van begin tot eind was alles perfect geregeld, en het hotel bood alles wat ik nodig had voor een ontspannen en plezierig verblijf.

Bij aankomst werd ik vriendelijk begroet door het attente personeel bij de receptie, die me snel incheckte en me naar mijn kamer begeleidde. De kamer zelf was ruim en goed onderhouden, met een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee. Het bed was zeer comfortabel, en ik heb elke nacht heerlijk geslapen. Bovendien was de kamer uitgerust met moderne voorzieningen zoals een flatscreen-tv, een minibar en gratis wifi, wat mijn verblijf extra aangenaam maakte.

DB San Antonio Hotel & Spa *** - Malta

Het hoogtepunt van mijn verblijf was zonder twijfel het prachtige zwembad en het zonneterras op het dak. Het uitzicht vanaf daar was adembenemend, en ik heb veel tijd doorgebracht ontspannend op de comfortabele ligstoelen, genietend van de zon en de verfrissende duik in het zwembad. Het was een geweldige plek om te relaxen en te genieten van de warme Maltese zon.

DB San Antonio Hotel & Spa *** - Malta
DB San Antonio Hotel & Spa *** – Adults Only rooftop zwembad

Wat betreft het eten, ik was aangenaam verrast door de verscheidenheid en kwaliteit van de gerechten die in het hotel werden aangeboden. Het ontbijtbuffet had een overvloed aan opties, van continentale lekkernijen tot lokale Maltese specialiteiten. Ik raad ten zeerste aan om ook in de verschillende hotelrestaurants te dineren, aangezien de chef-koks heerlijke gerechten bereiden met verse ingrediënten.

De locatie van Hotel DB San Antonio was ook ideaal voor mij. Het hotel ligt in Qawra, een levendige kustplaats met veel restaurants, bars en winkels in de buurt. Het was gemakkelijk om uitstapjes te maken naar nabijgelegen bezienswaardigheden zoals de historische stad Mdina en de prachtige Blue Lagoon.

Tot slot wil ik graag het personeel van Hotel DB San Antonio prijzen. Ze waren altijd vriendelijk, behulpzaam en deden hun uiterste best om ervoor te zorgen dat ik een geweldig verblijf had. Of ik nu vragen had over het hotel of aanbevelingen nodig had voor activiteiten in de omgeving, het personeel was altijd bereid om te helpen.

Al met al kan ik Hotel DB San Antonio ten zeerste aanbevelen aan iedereen die een bezoek brengt aan Malta. Het is een prachtig hotel met uitstekende voorzieningen, een geweldige locatie en een gastvrij personeel. Ik heb een fantastische tijd gehad en zou graag op een dag terugkeren!

DB San Antonio Hotel & Spa *** - Malta

De beste en goedkoopste hotels in Malta

Feriados heeft een passie voor vakantie. Onze drive is voor u de beste accommodaties en beste deals te vinden naar Malta.
Feriados organiseert voordelige en volledig verzorgde zonvakanties naar Malta.
Wij verkopen onze vakanties naar Malta rechtstreeks aan onze klanten, waardoor wij u de scherpste en beste prijzen kunnen garanderen. Tijdens het zomerseizoen bieden wij Hotel DB San Antonio aan op basis van All Inclusive, tijdens het winterseizoen bieden wij Hotel DB San Antonio aan op basis van half pension (met de mogelijkheid om te upgraden naar All Inclusive). Contacteer onze reisagenten gerust voor een vrijblijvende prijsopgave!

Schrijf een commentaar