Een Prachtige vakantie in Hotel Topaz***, Malta

Ik had het genoegen om mijn vakantie door te brengen in het Hotel Topaz op het prachtige eiland Malta. Het hotel overtrof mijn verwachtingen op vele fronten en ik voelde me echt verwend gedurende mijn hele verblijf.

Bij aankomst werd ik hartelijk verwelkomd door het vriendelijke en behulpzame personeel van Hotel Topaz. Ze deden er alles aan om me thuis te laten voelen en stonden altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven over de beste bezienswaardigheden op het eiland. Hun gastvrijheid maakte mijn verblijf des te aangenamer.

De kamer waarin ik verbleef was ruim, comfortabel en goed ingericht. Ik had een prachtig uitzicht vanaf mijn balkon, wat een perfecte plek was om te ontspannen na een dag vol avonturen. De kamer werd dagelijks schoongemaakt en voorzien van verse handdoeken, wat ik erg op prijs stelde.

Een van de pluspunten van mijn verblijf was het buitenzwembad van Hotel Topaz. Het was groot en verfrissend!. Ik bracht vele uren door bij het zwembad, genietend van de zon en de vredige sfeer. Het was de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen.

Hotel Topaz - Malta

Het eten in het hotel was voortreffelijk. Het ontbijtbuffet bood een uitgebreide selectie van verse en smakelijke gerechten, van warme gerechten tot vers fruit en gebak. Ook de dineropties waren gevarieerd.

Wat betreft de locatie, Hotel Topaz was ideaal gelegen. Het was slechts een korte wandeling verwijderd van het centrum van Bugibba, waar tal van restaurants, winkels en bars te vinden waren. Ook waren er nabijgelegen bushaltes, waardoor het gemakkelijk was om andere delen van Malta te verkennen.

Tot slot wil ik graag benadrukken dat het personeel van Hotel Topaz de echte sterren van mijn verblijf waren. Ze waren altijd vriendelijk, attent en bereid om te helpen. Hun warme glimlach en oprechte interesse in ons maakten mijn vakantie onvergetelijk.

Hotel Topaz - Malta

Ik kan Hotel Topaz echt aanbevelen aan iedereen die Malta bezoekt. Het is een uitstekende keuze voor zowel stellen als gezinnen, dankzij de geweldige service, comfortabele accommodatie en prachtige omgeving. En dat voor een super prijs/kwaliteit verhouding. Ik kijk ernaar uit om terug te keren naar dit fantastische hotel voor mijn volgende vakantie op Malta

De beste en goedkoopste hotels in Malta

Feriados heeft een passie voor vakantie. Onze drive is voor u de beste accommodaties en beste deals te vinden naar Malta.
Feriados organiseert voordelige en volledig verzorgde zonvakanties naar Malta.
Wij verkopen onze vakanties naar Malta rechtstreeks aan onze klanten, waardoor wij u de scherpste en beste prijzen kunnen garanderen. Wij bieden Hotel Topaz aan op basis van Logies. Uiteraard kan je ontbijt, half pension of vol pension bijboeken. Contacteer onze reisagenten gerust voor een vrijblijvende prijsopgave!

Schrijf een commentaar