Onlangs heb ik een heerlijk verblijf gehad in Hotel Bella Vista *** tijdens mijn vakantie in Malta.

Over het algemeen was mijn ervaring zeer positief, en ik heb genoten van de rustige en schilderachtige omgeving van het hotel.

Het eerste dat me opviel bij aankomst was het vriendelijke en behulpzame personeel. Ze waren altijd bereid om te helpen en gaven me nuttige informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving. De check-in verliep vlot en ik voelde me meteen welkom.

De locatie van het hotel is geweldig. Gelegen op een heuvel in Qawra, biedt Hotel Bella Vista een prachtig uitzicht op de baai en de zee. Het was geweldig om wakker te worden met zo’n pittoresk uitzicht en om te genieten van de zonsondergang vanaf het balkon van mijn kamer.

De kamer zelf was comfortabel en schoon. Hoewel de inrichting misschien wat gedateerd was, had ik alle nodige voorzieningen, zoals airconditioning, een kluisje en een minibar. Het bed was comfortabel en ik had een goede nachtrust gedurende mijn hele verblijf.

Het ontbijtbuffet in het hotel was gevarieerd en lekker. Er waren veel opties, waaronder vers fruit, broodjes, ontbijtgranen en warme gerechten. Het personeel in het restaurant was vriendelijk en zorgde ervoor dat alles goed werd bijgevuld.

Een van de hoogtepunten van mijn verblijf was het buitenzwembad. Het was schoon en goed onderhouden, en de ligstoelen rondom het zwembad waren perfect om te ontspannen en te genieten van de zon. Ik vond het ook leuk dat er een overdekt binnenzwembad was, wat ideaal was voor een ontspannende duik op koelere dagen.

Hotel Bella Vista - Malta

Het hotel bood ook een gratis pendeldienst naar het nabijgelegen Bugibba-plein, wat handig was om de omgeving te verkennen en lokale restaurants en winkels te bezoeken.

Een klein minpuntje was dat het hotel enigszins afgelegen was van het centrum van Bugibba, en het duurde ongeveer 15-20 minuten lopen om er te komen. Hoewel ik de rust van de locatie waardeerde, kan het voor sommige reizigers een overweging zijn.

Hotel Bella Vista - Malta
Binnenzwembad

Over het algemeen was mijn ervaring in Hotel Bella Vista in Malta positief. Het was een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving van Qawra. Als je op zoek bent naar een rustig hotel met een prachtig uitzicht, dan is Hotel Bella Vista een uitstekende keuze voor je volgende vakantie in Malta!

De beste en goedkoopste hotels in Malta

Feriados heeft een passie voor vakantie. Onze drive is voor u de beste accommodaties en beste deals te vinden naar Malta.
Feriados organiseert voordelige en volledig verzorgde zonvakanties naar Malta.
Wij verkopen onze vakanties naar Malta rechtstreeks aan onze klanten, waardoor wij u de scherpste en beste prijzen kunnen garanderen. Wij bieden Hotel Bella Vista aan op basis van Logies en ontbijt. Uiteraard kan je ontbijt, half pension of vol pension bijboeken. Contacteer onze reisagenten gerust voor een vrijblijvende prijsopgave!

Schrijf een commentaar