Ontspan tijdens een spannende of ontspannende (weekend)trip

Feriados heeft voor u de beste arrangementen samengesteld naar Duitsland. Of je nu alleen bent, met z'n tweeën, op vakantie met het gezin, als je afwisseling en een pauze van het dagelijkse leven wilt, dan is dit de plek voor jou. Duitsland heeft veel te bieden.

Vakantie kan zo dichtbij zijn, omdat de steden van Duitsland altijd een reis waard zijn. Berlijn, Hamburg, München, Keulen lokken met prachtige binnensteden die u uitnodigen om te winkelen, wandelen en dineren.

Ontdek het Zwarte Woud, één van de meest populaire vakantieregio's van Duitsland.

Ontzagwekkend door de Romeinen "Silva Nigra" genoemd, is het Zwarte Woud nu een van de meest populaire vakantieregio's van het land. De hoogste lage bergketen van Duitsland bevindt zich in het zuidwesten van Baden-Württemberg en is gewoonlijk verdeeld in drie gebieden: het noordelijke, zuidelijke en centrale Zwarte Woud, elk met zijn eigen bijzonderheden. Of u nu een actieve vakantieganger bent, op zoek bent naar ontspanning of natuurliefhebbers: in het Zwarte Woud bent u aan het juiste adres!

De Eifel, een sprookjeslandschap met weelderige groene valleien en bossen.

In de Eifel wacht u een sprookjeslandschap met weelderige groene valleien en bossen, uitgestrekte velden en een uniek natuurgebied. Actieve vakantiegangers zijn hier op de juiste plek - de omgeving kan te voet of met de fiets worden verkend. De regio ligt in Rijnland-Palts en Noordrijn-Westfalen en strekt zich uit over de grenzen tot België en Luxemburg. Ontdek de afwisselende natuur van de Eifel dankzij Feriados!

De Harz

De Harz is een van de populairste vakantieregio's van Duitsland. De hoogste bergketen van Noord-Duitsland loopt door Thüringen, Nedersaksen en Saksen-Anhalt. Of het nu gaat om natuur, wellness of sightseeing - alles wordt aangeboden in het Harzgebergte.

Het Sauerland

Het Sauerland is de grootste vakantieregio van Noordrijn-Westfalen. Vanwege het bergachtige landschap wordt het gebied ook wel het "land van 1000 bergen" genoemd. In feite is deze naam zelfs een understatement: de lage bergketen omvat 2.711 bergen van meer dan 400 m hoog - ideaal voor een actieve vakantie voor wandelaars! Het Sauerland is elk seizoen een hoogtepunt: in het voorjaar kunt u genieten van een verfrissende wellnessvakantie, in de zomer kunt u baden in een van de 17 dammen in de regio, in de herfst kunt u lange fietstochten maken en in de winter veranderen de bergen in een wintersportgebied onder een dikke sneeuwlaag.

© 2024 Feriados | info@feriados.be | Ondernemingsnr: BE0875.757.867