PRIJZEN

Feriados verkoopt haar vakanties zélf - rechtstreeks - aan de klant en is daarom een directseller. Wij hebben geen fysiek reisbureau, boeken is makkelijk en veilig zelf online te doen. De persoonlijke benadering, service, duidelijke informatie en de prijs zijn kenmerkend voor het succes van Feriados. Onze enthousiaste medewerkers zijn iedere dag druk in de weer voor u om het mogelijk te maken uw vakantie op basis van uw eigen wensen te organiseren.

BROCHURE

Feriados heeft geen brochure. Wij werken 100% online. De kosten die wij uitsparen door geen brochure te drukken worden rechtstreeks verrekend in onze prijzen, waardoor we nog goedkopere aanbiedingen kunnen maken.

KINDERPRIJZEN

Bij sommige hotels zijn er zeker speciale tarieven voor kinderen. Indien u deze wenst maken wij u graag met veel enthousiasme een vrijblijvende offerte op. U kan hierover een mail zenden naar info@feriados.be. We bezorgen u dan zo snel mogelijk een voorstel op maat.

CONTACTGEGEVENS

Onze reisagenten zijn telefonisch bereikbaar van ma. t/m vrij. van 09.30 u t/m 17.30 u. Vanuit België zijn wij te bereiken op het nummer: +32 9 395 93 94 - Vanuit Nederland op het nummer: +31 85 888 11 06. U kan ons ook al per e-mail contacteren via het adres: info@feriados.be U kan ons ook heel eenvoudig via Whatsapp of Messenger bereiken (rechts onderaan op het scherm).

LUCHTHAVENS VAN VERTREK

Feriados organiseert reizen vanaf elke luchthaven in België of Nederland. Wil je vertrekken vanaf Zaventem, Oostende, Eindhoven, Maastricht enz, ... maar staat deze niet in de prijstabel aangegeven, aarzel dan niet om ons te contacteren. Onze reisagenten bezorgen je een vrijblijvende offerte.
© 2019 Feriados | info@feriados.be | Ondernemingsnr: BE0875.757.867