“Vakantie is het leukste wat er is!” hiervan zijn wij overtuigd en deze kernboodschap dragen we graag uit.  Als klant zit u ongetwijfeld met heel veel vragen m.b.t. reizen en Covid. "Wat als mijn bestemming nog steeds code rood heeft vlak voor mijn afreis?" is waarschijnlijk de vaakst voorkomende vraag.

Om u zorgeloos een reservatie te kunnen laten maken hanteert Feriados momenteel een flexibele omboekgarantie.

Indien u een weekendje weg, citytrip of vliegvakantie reserveert bij Feriados kan u momenteel genieten van een Flexibele omboekgarantie geldig tot 2 weken voor afreis.

Ontdek hier de voorwaarden.

WANNEER KAN IK EEN BEROEP DOEN OP DE OMBOEKGARANTIE?

Feriados volgt de richtlijnen van het Belgische Ministerie van Buitelandse zaken. Als uw bestemming 2 weken voor afreis een negatief reisadvies (code rood) krijgt kan u zich beroepen op de flexibele omboekgarantie.

GELDIGHEID OMBOEKGARANTIE

Deze flexibele omruilgarantie kan door de klant worden ingeroepen t.e.m. 31/12/2023 voor alle bestaande en nieuwe boekingen gemaakt na 01/01/2023.

WAT HOUDT DE GARANTIE IN?

De flexibele omruilgarantie houdt in dat u, indien 2 weken voor afreis uw bestemming door het Ministerie van Buitenlandse zaken als Rood is ingekleurd, uw vakantie kan omboeken naar een latere datum.

WAT ALS IK OMBOEK NAAR EEN DUURDERE VAKANTIEPERIODE?

Als de reissom van uw nieuwe vakantie duurder wordt (vb door een prijsverschil tgv een ander moment in het seizoen), dan is de meerprijs van deze vakantie voor uw eigen kosten.

WAT ALS IK OMBOEK NAAR EEN GOEDKOPERE VAKANTIEPERIODE?

Als de reissom van uw nieuwe vakantie goedkoper wordt, dan betaalt Feriados u het verschil terug.

OP WELKE VAKANTIES IS DE OMBOEKGARANTIE VAN TOEPASSING?

De flexibele omboekgarantie geldt voor alle vliegvakanties, citytrips en weekendjes weg. Deze geldt niet voor reservaties van vakantiehuizen. Hiervoor zijn speciale annulatiesvoorwaarden van toepassing. Zie https://www.feriados.be/vakantiehuizen

WAT ALS IK WIL OMBOEKEN, MAAR ER IS GEEN BESCHIKBARE PERIODE MEER?

Indien er na annulatie omwille van een rode-bestemming geen enkel moment meer is waarop u kan afreizen krijgt u een Feriados tegoed bon die 1 jaar geldig is.

HOE KAN IK MIJ BEROEPEN OP DE GARANTIE?

Als u wenst om te boeken kan u onze reisagenten contacteren. Deze zijn telefonisch bereikbaar van ma. t/m zat. van 09.30 u t/m 17.30 u. Vanuit België zijn wij te bereiken op het nummer: +32 9 395 93 94 - Vanuit Nederland op het nummer: +31 85 888 11 06. U kan ons ook al per e-mail contacteren via het adres: info@feriados.be U kan ons ook heel eenvoudig via Whatsapp of Messenger bereiken (rechts onderaan op het scherm).
© 2024 Feriados | info@feriados.be | Ondernemingsnr: BE0875.757.867