Feriados betekent letterlijk “Vakantie dag – Vrije dag”. Het is geïnspireerd door de zuiderse taal en cultuur, Feriados is warm, exotisch en bejubelt alles wat zonnig en vreugdevol is in het leven.

Méér vakantie?

“Vakantie is het leukste wat er is!” hiervan zijn wij overtuigd en deze kernboodschap dragen we graag uit. Wij hebben een passie voor vakantie. Onze drive is voor u, onze klanten, de beste accommodaties, de beste bestemmingen en beste deals te vinden met een gegarandeerde basiskwaliteit. Onze belofte is dat we de klant altijd “Méér vakantie” bieden. Dit betekent lagere prijzen en een efficiënt en eenvoudig boekingsproces.

Wat doet Feriados?

Feriados organiseert voordelige en volledig verzorgde zonvakanties en citytrips naar SpanjePortugal, Malta, Griekenland, Frankrijk en Duitsland. Boeken is eenvoudig te doen op www.Feriados.be of in ons kantoor, waar onze reisagenten jullie met raad en daad bijstaan.

Feriados verkoopt haar vakanties zélf - rechtstreeks - aan de klant. De persoonlijke benadering, service, duidelijke informatie en de prijs zijn kenmerkend voor het succes van Feriados. Onze enthousiaste medewerkers zijn iedere dag druk in de weer voor u om het mogelijk te maken uw vakantie op basis van uw eigen wensen te organiseren.

Feriados is verzekerd voor Burgerlijke aansprakelijkheid en tegen insolvabiliteit bij Amlin, Koning Albert II laan 9, 1210 Brussel.

Onze teams in het buitenland

Feriados Spanje

Feriados Spanje

Feriados werkt vol passie aan uw vakantieplezier. Ons team in Spanje gaat elke dag voor u op zoek naar de mooiste hotels en aanbiedingen.
Feriados Malta

Feriados Malta

Feriados werkt vol passie aan uw vakantieplezier. Ons team in Malta gaat elke dag voor u op zoek naar de mooiste hotels en aanbiedingen.
Feriados Portugal

Feriados Portugal

Feriados werkt vol passie aan uw vakantieplezier. Ons team in Portugal gaat elke dag voor u op zoek naar de mooiste hotels en aanbiedingen.
Feriados Duitsland en Frankrijk

Feriados Duitsland en Frankrijk

Feriados werkt vol passie aan uw vakantieplezier. Ons team in Frankrijk en Duitsland gaat elke dag voor u op zoek naar de mooiste citytrips en weekendjes weg.
Feriados België & Nederland

Feriados België & Nederland

Feriados werkt vol passie aan uw vakantieplezier. Ons team in België en Nederland gaat elke dag voor u op zoek naar de mooiste citytrips en weekendjes weg.
© 2024 Feriados | info@feriados.be | Ondernemingsnr: BE0875.757.867