Uw vakantie

De Harz is een waar vakantieparadijs om te wandelen, te fietsen, mountainbiken of gewoon heerlijk te relaxen. Uitmuntende gastvrijheid en goede keuken vindt u in het 3*** Hotel-Pension Zum Harzer Jodlermeister en het daartoe behorende Haus Bergeshöh met de unieke Harzer Bergsauna in het luchtkuuroord Thale/Altenbrak, vlakbij de stad Quedlinburg (Wereldcultuurerfgoed!) Laat de stress van alledag thuis en kom genieten en ontspannen in de prachtige omgeving die de Harz te bieden heeft!

Eigen vervoer (5 dagen/4 nachten) Incl. driegangen diners Altenbrak, Saksen-Anhalt
Hoogtepunten
  • Inclusief 3 gangen diners
Inbegrepen/Niet inbegrepen

Inbegrepen in deze vakantie

  • Verblijf in het 3 * Hotel-Pension Zum Harzer Jodlermeister 
  • Verblijf in een comfortabele standaard 2 persoonskamer
  • 4 x een 3 gangenmenu
  • Ontbijtbuffet
  • Gratis parkeren op de parkeerplaats van het hotel (200 meter van het hotel)
  • Welkomstdrankje

Niet inbegrepen in deze vakantie

  • Toeristenbelasting (ter plaatste te voldoen)
  • Exclusief reis- en annuleringsverzekering. Informeer bij je bank naar eventueel inbegrepen verzekeringen bij je kredietkaart.
Verzorging

In dit hotel verblijf je op basis van half pension.

Over het hotel

Dit 3*** familiehotel ligt in een rustig deel van Altenbrak. Op 100 meter afstand bevindt zich een unieke bergsauna met verschillende sauna´s, whirlpool, open haard en rustruimte. De 50 kamers zijn licht en vriendelijk ingericht en beschikken over wc en douche, telefoon, en satteliet-tv. De eigenaar is de 22 voudige Harzer Jodelkampioen! Regelmatig vinden hier gezellige avonden plaats, waaronder musicale rondreisjes door de Harz. Af en toe neemt de eigenar graag zelf de gitaar of accordeon ter hand en laat zijn gasten genieten van een optreden.
In het gezellige restaurant kunt u genieten van de Harzer keuken en bij goed weer nodigt het terras natuurlijk uit!

Over de bestemming

Ingebed in het wilde landschap van het Bodedal ligt het luchtkuuroord Altenbrak. Hier vindt u talrijke mogelijkheden om heerlijk te wandelen door de prachtige bossen en langs het riviertje de Bode. Zulke prachtige wandelroutes blijven imponeren. In de zomer nodigt het boszwembad uit tot een bezoek, of u geniet van een boottocht vanaf de stuwdam bij Wendefurth.
De Harz is fascinerend Middelgebergtelandschap en biedt een unieke natuurbelevenis. Laat u betoveren door de sprookjesachtig mooie ongerepte natuur. Prachtige bossen, bergen en ravijnen staan garant voor heerlijke wandelingen. Voor de mountainbiker is de Harz een waar eldorado: het mountainbikepark Harz! ook voor de motorrijders is de Harz een ideale bestemming!


Enkele tips voor uw 5 dagen Harz:
Rübeland (ca. 10 km) Druipsteengrotten, Thale (ca. 10 km) Hexentanzplatz, Bergtheater, Roßtrappe, zweefbaan, stoeltjeslift, Wendefurth (ca. 5 km) stuwdam met bootsverhuur, Derenburg (ca. 16 km) Glasfabriek, Quedlinburg (ca. 20 km) historische binnenstad, Domschatz, wereldcultuurerfgoed , Rappbodetalsperre (ca. 7 km) hoogste gewicht stuwdam van Duitsand en, en, en...

Benodigde reisdocumenten

Geldige identiteitskaart.

Ligging
Altenbrak, 06502 Thale, Duitsland Bekijk op de kaart
Bestemming
Duitsland
Regio
Harz
Stad
Altenbrak
Vakantietypes
Weekendjes weg