Uw vakantie

Een unieke locatie voor een unieke beleving! Puur én duurzaam onthaasten op het water in RivierPark Maasvallei.
Met vaste ligplaats op Maasplas De Spaanjerd biedt Botel Ophoven een unieke beleving: overnachten op het water. Met deze karakteristieke ervaring in een duurzaam en familiaal kader omringd door puur natuur kom je vanzelf tot rust.
Je kan er wandelen, fiets, elektrisch varen bij stilsloep.be en nog veel meer.
Gastheer Leo en gastvrouw Katy heten u van harte welkom aan boord.

Eigen vervoer Beschikbaar op aanvraag Kinrooi, Vlaanderen
Hoogtepunten
  • Unieke beleving
  • Beoordeling van 8/10
Inbegrepen/Niet inbegrepen

Inbegrepen in deze vakantie

  • Verblijf in het Botel Ophoven
  • Verblijf in een standaard 2pers. kajuit

Niet inbegrepen in deze vakantie

  • Toeristenbelasting (ter plaatste te voldoen)
  • Exclusief reis- en annuleringsverzekering. Informeer bij je bank naar eventueel inbegrepen verzekeringen bij je kredietkaart.
Verzorging

In dit hotel verblijf je op basis van logies. Ontbijt kan bijgeboekt worden.

Over het hotel

Je verblijft in een Maxi Cabin. Deze hutten zijn ruim, hebben eigen douche en toilet, een dubbel bed en de mogelijkheid om 2 extra personen in de hut te laten slapen. Tevens is er genoeg ruimte voor een kinderbed (zelf mee te nemen).  

In de lounge bar in het vooronder kunnen de gasten zich terugtrekken om gezelschapspelletjes te spelen (in coronatijden enkel op aanvraag) of gezellig te zitten onder het genot van een drankje. Op het buitenterras staat een automaat waar u terecht kan voor drankjes en snacks.

Aan het botel baten de uitbaters Eetcafé On The Rocks uit. Hier kan je heerlijk genieten van seizoensgebonden, lokale en (h)eerlijke gerechten. Een reis door Limburg op het bord en in het glas. Wegens de geldende coronamaatregelen kan je hier terecht bij de Float-in Take Away voor een heerlijke wrap, pizza of salade.

Over de bestemming

RivierPark Maasvallei of de Maasplassen zijn prachtig om te ontdekken, niet alleen op het land, maar zeker ook op het water. Een gebied om volledig tot rust te kunnen komen.

In het nabijgelegen natuurgebied Koningssteen-Kollegreend wandel je letterlijk naar het einde van België en kom je vanzelf de Galloway runderen, Konikpaarden en beversporen tegen. Geniet van de oorverdovende stilte en schitterende fauna en flora.

Breng zeker een bezoek aan de rozentuin in Geistingen, de markt van Maaseik en het mooi witte stadje Thorn.

Benodigde reisdocumenten

Geldige identiteitskaart.

Ligging
Agropolis Kinrooi, Agropolis Park, 3640 Kinrooi, België Bekijk op de kaart
Bestemming
België
Regio
Limburg
Stad
Kinrooi
Vakantietypes
Weekendjes weg