Uw vakantie

Dit karakteristieke oude herenhuis ligt aan de Ourthe. Het heeft een rijke historie en biedt hotelkamers met een prachtig uitzicht. Hotel Des Comtes Durbuy *** Superieur, heeft een beoordeling van 8,8/10 en beschikt daarbij over een unieke, rustgevende tuin.

Het Hotel Des Comtes ligt in het centrum van het schitterende Durbuy en biedt elegante accommodatie in een monumentaal gebouw dat dateert uit 1862. De smaakvolle hotelkamers bieden een huiselijke omgeving voor je verblijf. Je kunt er gratis gebruikmaken van de aanwezige parkeervoorzieningen.

's Ochtends serveert de vrouw des huizes een ontbijtbuffet met verse sinaasappelsap en zelfgemaakte jam. Je hebt hier ook een mooi uitzicht op de beroemde anticlinale rotsformatie van Durbuy. De zelfbedieningsbar is een geweldige plek om een geslaagde dag in stijl te besluiten met een cocktail of een biertje.

Het hotel bevindt zich op slechts 200 meter van het levendige centrum van Durbuy, zodat je makkelijk overal kunt te voet kunt komen om de belangrijkste bezienswaardigheden te ontdekken.

Eigen vervoer Beschikbaar op aanvraag Durbuy, Waals Gewest
Hoogtepunten
  • Beoordeling van 8,8/10
  • Prachtig terras met uitzicht op de anticlinale rotsformatie van Durbuy
  • Gratis privé parkeerplaats
  • Toegankelijk voor mensen met een beperking
Inbegrepen/Niet inbegrepen

Inbegrepen in deze vakantie

  • Verblijf in het Hotel Des Comtes Durbuy *** Superieur
  • Verblijf in een standaard 2 pers kamer

Niet inbegrepen in deze vakantie

  • Exclusief reis- en annuleringsverzekering. Informeer bij je bank naar eventueel inbegrepen verzekeringen bij je kredietkaart.
Verzorging

In dit hotel verblijf je op basis van logies. Ontbijt kan bijgeboekt worden.

Over het hotel

Het Hotel Des Comtes ligt in het centrum van het schitterende Durbuy en biedt elegante accommodatie in een monumentaal gebouw dat dateert uit 1862. De smaakvolle hotelkamers bieden een huiselijke omgeving voor je verblijf. Je kunt er gratis gebruikmaken van de aanwezige parkeervoorzieningen.

Hotel des Comtes is ontstaan binnen de muren van het voormalige stadhuis van het district Durbuy. Het gebouw dateert uit 1862 en herbergde het stadhuis, de rechtbank van eerste aanleg en de jongensschool. Na de fusie van het district waren er de postdiensten en de openbare school.

Het ontbijtbuffet is toegankelijk van 8.30 tot 10.00 uur.

Het uw ontbijt zal u niet snel vergeten, net zo min als het uitzicht dat het hotel biedt op het bekende anticlinaal van Durbuy. Een rijk buffet wordt aangevuld met heerlijke zelfgemaakte confituur, naar eigen smaak bereide biologische eieren en lokale appelsap.

Dankzij de ochtendkrant blijft u op de hoogte van het nieuws.

Voor het genot van uw smaakpapillen en om uw hele lichaam een plezier te doen, zijn er heerlijke biologische broden van de AGRIBIO boerencoöperatie die op slechts een paar kilometer van het hotel gelegen is. Rogge, spelt, tarwe, muesli, sesam, gist of zuurdesem, ... u heeft keuze te over!

Om de dag goed af te sluiten kan u vertoeven in de volledig gerenoveerde bar. Hier kunt u heerlijk ontspannen met een koud biertje of iets anders lekkers. Als het weer het toelaat kunt u ook genieten van het prachtige terras met uitzicht op het anticlinaal, het kasteel en de weelderige natuur in en rondom Durbuy.

Over de bestemming

Er zijn weinig stadjes waar het zo zorgeloos slenteren is als in Durbuy. Het heeft precies het goede formaat om alles even los te laten. Geen schreeuwerige reclame die je opjaagt, maar alles vriendelijk en gastvrij. Lopen, kijken en genieten. Van de eeuwenoude gevels, een klimop, een verweerd ijzeren hek, een bejaarde boom die zijn bladeren laat ritselen op het ritme van de wind.

 

Benodigde reisdocumenten

Geldige identiteitskaart.

Ligging
Hôtel des Comtes, Avenue Louis de Loncin, Durbuy, België Bekijk op de kaart
Bestemming
België
Regio
Ardennen
Stad
Durbuy
Vakantietypes
Weekendjes weg