Uw vakantie

De rust van het platteland opsnuiven? Dat kan zeker bij Hotel Hinterland *** in Izenberge, een dorpje pal in het hart van de Westhoek. In dit charmante hotel met 20 comfortabele kamers voel je je meteen thuis.

Het hotel met 20 kamers heeft alles om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Elke kamer is vlot toegankelijk via de lift en is voorzien van een bad en/of douche, televisie en telefoon. Overal in het hotel kan je gebruikmaken van gratis wifi. Auto’s kunnen vlot en gratis parkeren op de ruime en private parking. Je fiets kan je kwijt in de ruime fietsenstalling. Kortom, alles voor een zorgeloos verblijf!

Eigen vervoer Beschikbaar op aanvraag Izenberge, Vlaanderen
Hoogtepunten
  • Grote parking
  • Gratis fietstalling
Inbegrepen/Niet inbegrepen

Inbegrepen in deze vakantie

  • Verblijf in het Hotel Hinterland ***
  • Inclusief ontbijt

Niet inbegrepen in deze vakantie

  • Toeristenbelasting (ter plaatste te voldoen)
  • Exclusief reis- en annuleringsverzekering. Informeer bij je bank naar eventueel inbegrepen verzekeringen bij je kredietkaart.
Verzorging

In dit hotel verblijf je op basis van logies en ontbijt.

Over het hotel

Het hotel met 20 kamers heeft alles om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Elke kamer is vlot toegankelijk via de lift en is voorzien van een bad en/of douche, televisie en telefoon. Overal in het hotel kan je gebruikmaken van gratis wifi. Auto’s en bussen kunnen vlot en gratis parkeren op onze ruime en private parking. Je fiets kan je kwijt in onze ruime fietsenstalling. Kortom, alles voor een zorgeloos verblijf!

Over de bestemming

Het hotel is gelegen in een mooie streek met een rijke historische waarde. Het is een perfecte uitvalsbasis voor bezoekjes aan Brugge, Ieper, Veurne of de kust.
De pracht van de natuur in de Westhoek leent er zich toe om met de fiets gezellige fietstochten te maken langs rustige en goed onderhouden fietsroutes.
Opvallend zijn de vele veldkapelletjes die in een verleden gebouwd werden uit dankbaarheid of als gelofte en die nu een tweede bestemming gevonden hebben als rustplaats voor fietsers en wandelaars langsheen de vele routes.

Benodigde reisdocumenten

Geldige identiteitskaart.

Ligging
Beauvoordestraat 9, 8691 Alveringem, België Bekijk op de kaart
Bestemming
België
Regio
Westhoek
Stad
Izenberge
Vakantietypes
Weekendjes weg