Uw vakantie

Deze korte vakantie wordt gegarandeerd herinnerd: u woont in een van de historische vakwerkhuizen in het belevingscentrum van de molen te midden van de wilde en romantische Vulkaneifel. Tijdens je rondleiding door de molen beleef je de middeleeuwen van dichtbij en zie je de traditionele productie van volkoren meel, mosterd en olie - die tegenwoordig worden verhandeld als delicatessenproducten van de hoogste kwaliteit. U wordt verwend in het Historische Wassermühle Birgel hotel *** superior met culinaire lekkernijen die variëren van rustiek Eifel-eten tot gastronomische gerechten.

Eigen vervoer 28 nov, 28 nov, 28 nov en meer Birgel, Rijnland-Palts
Hoogtepunten
 • Logeren in een unieke historische locatie
 • Inclusief molenrondleiding
Inbegrepen/Niet inbegrepen

Inbegrepen in deze vakantie

 • Verblijf in het Hotel Historische Wassermühle Birgel *** superior
 • Ontbijt van het gevarieerde gastronomische buffet
 • Elke dag heerlijk dineren in een unieke sfeer
 • 1x welkomstdrankje voor u en uw begeleider
 • 1x molenrondleiding voor u en uw bedrijf
 • Inclusief WiFi-toegang
 • Inclusief parkeerplaats op de parkeerplaats van het hotel (afhankelijk van beschikbaarheid)
   

Niet inbegrepen in deze vakantie

 • Toeristenbelasting (ter plaatste te voldoen)
 • Exclusief reis- en annuleringsverzekering. Informeer bij je bank naar eventueel inbegrepen verzekeringen bij je kredietkaart.
Verzorging

In dit hotel verblijf je op basis van half pension.

Over het hotel

De historische watermolen in Birgel in de wilde en romantische Vulkaaneifel

Het unieke hotel in het hart van de Vulkaneifel bestaat uit vier historische vakwerkhuizen, onderdeel van het unieke molenbelevingscentrum met molenmuseum, vier volledig functionele molens en vele andere bezienswaardigheden. Het hotel maakt indruk met de perfecte combinatie van oud design, modern comfort en elegant meubilair. De individueel ingerichte kamers hebben een douche / toilet, tv en in sommige gevallen een minibar en een balkon. Een uitgebreid ontbijtbuffet zorgt voor een goed begin van de dag. 'S Avonds worden in vier historische kamers molen-lekkernijen geserveerd, variërend van rustieke Eifel-gerechten tot gastronomische gerechten.

Over de bestemming

Molenbelevingscentrum in Birgel - Een unieke ervaring in het hart van de Vulkaaneifel

In het natuurpark Vulkaneifel in het idyllische dorpje Birgel ligt het molenbelevingscentrum. Op het terrein van het molenbelevingscentrum staan ​​4 werkende molens. De oudste molen - de graanmolen - dateert uit de 13e eeuw en was in 1917 voor het eerst in particulier bezit. In de volgende jaren werden de zagerij, de mosterdmolen en de oliemolen toegevoegd. Tegenwoordig dienen de molens niet alleen als populaire toeristische attractie, maar ook als producent van delicatessen van de hoogste kwaliteit. Tijdens de molenrondleiding ervaar je de molens in bedrijf en hoe mosterd, brood, olie en volkoren meel ooit werden gemaakt met behulp van een techniek die allang is verstreken. In het molenbelevingscentrum kunt u dankzij verschillende evenementen en programma's genieten van het verleden. Zo nodigt de historische molentafel u uit voor een sfeervolle en gastronomische reis door de middeleeuwen. Naast een reis door de tijd, biedt uw korte vakantie in Birgel goed bewegwijzerde wandel- en fietspaden die prachtige inzichten in het Kylltal bieden.

Benodigde reisdocumenten

Geldige identiteitskaart.

Ligging
54587 Birgel, Duitsland Bekijk op de kaart
Bestemming
Duitsland
Regio
Eifel
Stad
Euskirchen
Vakantietypes
Weekendjes weg