Lloret De Mar

Het prachtge zandstrand van Lloret de Mar is zeer in trek bij de buitenlandse toeristen. De gezellige promenade langs het strand  en de smalle straatjes met witgekalkte huizen nodigen uit tot een leuke wandeling.
Iets verder van het centrum ligt de Platja de Canyelles, een kleiner en rustiger zandstrand in een baai en omgeven door rotsen en pijnbomen. Je bereikt het per auto, ter plaatse is parkeergelegenheid. Aan één zijde ervan ligt de jachthaven van Lloret de Mar.
Het strand, La Bondella, is voorbehouden voor naturisme. Het baadt in de rust en ligt in een nog ongerepte omgeving. Het is eveneens bereikbaar per auto.

Wat biedt je Lloret De Mar?

Behalve van zon, zee en strand biedt Lloret de Mar de mogelijkheid tal van watersporten te beoefenen. Aan uitgangsmogelijkheden geen gebrek: er zijn vele cafés, bars en discotheken. De vele terrasjes lokken de dorstige toeristen en je honger kan je stillen in de vele restaurants en andere gezellige eetgelegenheden. 

Bereikbaarheid van Lloret De Mar

De luchthavens van Barcelona en Girona liggen op amper 2 uur vliegen van België of Nederland. Lloret De Mar is echter ook heel gemakkelijk bereikbaar per auto. 

Het weer in Lloret De Mar

De warme, zonnige zomermaanden zijn de beste tijd om Lloret De Mar te bezoeken. In de winter is het klimaat mild en droog, ideaal voor sightseeing en het verkennen van de omgeving. De gemiddelde temperatuur in de zomermaanden varieert tussen 25 en 28 graden. In mei en oktober haalt men nog 21 graden. 

De beste en goedkoopste hotels en appartementen in Lloret De Mar

Feriados heeft een passie voor vakantie. Onze drive is voor u de beste accommodaties en beste deals te vinden naar Lloret De Mar.
Feriados organiseert voordelige en volledig verzorgde zonvakanties naar Lloret De Mar.
Wij verkopen onze vakanties naar Tossa De Mar rechtstreeks aan onze klanten, waardoor wij u de scherpste en beste prijzen kunnen garanderen.

© 2019 Feriados | info@feriados.be | Ondernemingsnr: BE0875.757.867