Malgret De Mar

Malgrat de Mar ligt tussen Blanes en Calella aan de Costa del Maresme. Malgret De Mar beschikt over een prachtig zandstrand waarlangs een gezellig boulevard loopt, die Malgrat de Mar verbindt met Santa Susanna. Tussen de boulevard en het strand loopt weliswaar een spoorlijn, maar via diverse tunneltjes onder de spoorlijn bereik je makkelijk het strand. Het oude centrum met smalle sfeervolle straatjes is een aanrader. Je kan er heerlijk  kuieren, winkelen eten, drinken.

Wat biedt je Malgret De Mar?

De strandboulevard met vele winkeltjes, barretjes, restaurants, terrasjes, lokt heel veel toeristen. Wie zin heeft in een fikse wandeling, wandelt de boulevard af tot in Santa Susanna, de vele gezellige terrasjes nodigen je uit tot een rustpauze bij een verfrissend drankje.

Malgrat de Mar heeft een treinstation, zodat je makkelijk van hieruit een treinuitstap kan maken naar de verschillende badplaatsen van de Costa Brava en naar het enig mooie Barcelona.

Liefhebbers van zon en zee vinden hun gading op het mooie zandstrand. Hier kan je niet alleen diverse watersporten beoefenen, maar ook leuke boottochtjes maken.

Bereikbaarheid

Vanuit  België en Nederland worden bijna dagelijks vluchten ingelegd naar Girona, van waaruit je per bus, shuttle  of huurauto Malgrat de Mar kan bereiken. Voor autoverhuur kan je terecht in de luchthaven.

Per auto bereik je Malgrat de Mar via de Franse autosnelwegen tot in Figueras, en daar dan verder via de Spaanse AP7.

Het weer in Malgret De Mar

Malgrat de Mar heeft een gematigd mediterraan klimaat. In de zomer is het er aangenaam warm, met weinig of geen regen. De winters zij eerder mild, maar ’s nachts kan het wel meer afkoelen. Juli en augustus zijn natuurlijk de warmste maanden, maar in mei en oktober kan het kwik nog stijgen tot 20 graden. In mei en oktober haal je nog makkelijk 21 graden.

De beste en goedkoopste hotels en appartementen in Malgret De Mar

Feriados heeft een passie voor vakantie. Onze drive is voor u de beste accommodaties en beste deals te vinden naar Malgret De Mar.
Feriados organiseert voordelige en volledig verzorgde zonvakanties naar Malgret De Mar.
Wij verkopen onze vakanties naar Malgret De Mar rechtstreeks aan onze klanten, waardoor wij u de scherpste en beste prijzen kunnen garanderen.

 

© 2019 Feriados | info@feriados.be | Ondernemingsnr: BE0875.757.867