Tossa De Mar

Het oude Tossa de Mar werd in de Romeinse tijd ommuurd en voorzien van ronde torens die boven de zee uittornen. Het zicht op de restanten hiervan is juist zo typisch voor Tossa de Mar. Zowel in het oude als het nieuwe stadsgedeelte tref je smalle straatjes aan met tal van winkeltjes en kunstgalereitjes.

Het hoofdstrand is de Platja Gran en ziet uit op de muren en torens van de oude stad. Hierlangs loopt een gezellige promenade met vele terrasjes, restaurants en hotels. Even verderop ligt de Platja de la Mar Menuda, ideaal voor gezinnen met kinderen omwille van het ondiepe en rustige water in het baaitje.

Op zo’n 5 km van van de dorpskern van Tossa ligt het door kliffen en dennen omgeven baaitje Cala Giverola. Je bereikt het per auto, die je daar ter plaatse kan parkeren.

POPULAIRSTE VLIEGVAKANTIES NAAR TOSSA DE MAR

POPULAIRSTE AUTOVAKANTIES NAAR TOSSA DE MAR

Bereikbaarheid van Tossa De Mar

De luchthavens van Barcelona en Girona liggen op amper 2 uur vliegen van België of Nederland. Tossa De Mar is echter ook heel gemakkelijk bereikbaar per auto. 

Het weer in Tossa De Mar

De warme, zonnige zomermaanden zijn de beste tijd om Tossa De Mar te bezoeken. In de winter is het klimaat mild en droog, ideaal voor sightseeing en het verkennen van de omgeving. De gemiddelde temperatuur in de zomermaanden varieert tussen 25 en 28 graden. In mei en oktober haalt men nog 21 graden. 

De beste en goedkoopste hotels en appartementen in Tossa De Mar

Feriados heeft een passie voor vakantie. Onze drive is voor u de beste accommodaties en beste deals te vinden naar Tossa De Mar.
Feriados organiseert voordelige en volledig verzorgde zonvakanties naar Tossa De Mar.
Wij verkopen onze vakanties naar Tossa De Mar rechtstreeks aan onze klanten, waardoor wij u de scherpste en beste prijzen kunnen garanderen.

 

© 2019 Feriados | info@feriados.be | Ondernemingsnr: BE0875.757.867