Uw vakantie

Ontdek het "beste van Kreta" dankzij deze 8 daagse Fly&drive vakantie. Kreta is een zonovergoten eiland met eeuwenoude culturen ... Dé ideale vakantiebestemming voor wie houdt van typische Griekse dorpjes, een heerlijk klimaat, witte fijne zandstranden, helder water en sportieve uitdagingen. Bovendien zal de prachtige gevarieerde natuur tot uw verbeelding spreken: rotsige kalksteen gebergten, heuvels en vruchtbare groene dalen. U verblijft in Yakinthos beach hotel ***, Central Hotel Hersonissos *** en Porto Plakias & Spa Hotel **** (of gelijkwaardige hotels). Deze hotels met een uitstekende beoordeling leren u de echte gastvrijheid van Kreta kennen. Deze rondreis is ook boekbaar voor 11 dagen of 15 dagen. Contacteer ons gerust voor een prijsopgave.

8 Dagen Inclusief wijnproeverij Rondreis Kreta
Hoogtepunten
  • Ontdek de verschillende aspecten van Kreta in 1 vakantie
  • 3* of 4* hotels met buitenzwembad
  • Gratis parking bij de hotels
  • Inclusief wijnproeverij en rondleiding op een wijngaard "Lyrarakis"
Inbegrepen/Niet inbegrepen

Inbegrepen in deze vakantie

  • Verblijf van 3 nachten in Yakinthos beach hotel *** - Agioi Apostoloi (beoordeling 9/10)
  • Verblijf van 2 nachten in Central Hotel Hersonissos *** - Chersonissos (beoordeling 9/10)
  • Verblijf van 2 nachten in Porto Plakias & Spa Hotel **** - Plakias (beoordeling 9/10)
  • Verblijf in een standaardkamer
  • Logies & ontbijt
  • Inclusief wijnproeverij en rondleiding op een wijngaard "Lyrarakis"
  • Gratis parking
  • Vlucht heen en terug Kreta
  • Kleine reistas

Niet inbegrepen in deze vakantie

  • Huurauto
  • Toeristenbelasting (ter plaatste te voldoen)
  • Exclusief reis- en annuleringsverzekering. Informeer bij je bank naar eventueel inbegrepen verzekeringen bij je kredietkaart.
  • Extra bagage (mogelijkheid om later bij te boeken)
Kinderprijzen

Dit hotel heeft speciale prijzen voor kinderen op de kamer / familiekamers en/of een 3de of 4de persoon. U kan ons steeds contacteren om een prijs op maat te ontvangen via info@feriados.be

Onze reisagenten bezorgen u graag een vrijblijvende prijsopgave voor de door u gewenste datum.

Verzorging

In alle hotels verblijf je op basis van Logies en ontbijt.

Over het hotel

Yakinthos beach hotel *** is gelegen in de buurt van Chania. Het hotel staat bekend om zijn oprechte Kretenzische gastvrijheid. De familie van Nikolidakis runt dit hotel al vele jaren met succes en biedt hun gasten een comfortabele, warme familiesfeer. Hier houden ze van wat ze doen. Gasten zeggen dat ze zich thuis voelen ver weg van huis.

Central Hersonissos Hotel *** biedt een complete vakantie-ervaring voor diegenen die ontspanning en plezier willen combineren. De bevoorrechte locatie van het hotel in het centrum van Chersonissos geeft u onbeperkte mogelijkheden voor verkenning en entertainment, maar biedt tegelijkertijd een oase van rust en recreatie, weg van de drukke drukte. Het referentiepunt bij het Central Hersonissos Hotel is het zwembad van het hotel, waar u kunt zonnebaden met een kopje koffie of een drankje van de hotelbar.

Porto Plakias & Spa Hotel **** is gelegen op 100 meter afstand van het lange zandstrand van Plakias, 32 km van Rethymno, 110 km van Chania Airport. Het hotel heeft een zwembad met bar aan het zwembad, een restaurant en een dakterras met bar. Wi-Fi is beschikbaar in alle ruimtes. Alle kamers van hotel Porto Plakias hebben een balkon met uitzicht op de bergen, zijdelings zeezicht of de tuin. Elke kamer met airconditioning is ruim en uitgerust met een kluisje en satelliettelevisie. Het hotel is omgeven door bergdorpen, vele archeologische vindplaatsen, kristalhelder water, prachtige zandstranden, vele winkels, restaurants en bars om alle veeleisende bezoekers tevreden te stellen.

Benodigde reisdocumenten

Geldige identiteitskaart

Vluchtschema

Het vluchtschema en de luchtvaartmaatschappij verantwoordelijk voor het uitvoeren van de vluchten verschillen van vertrekdatum tot vertrekdatum. U kan ons steeds contacteren, alvorens een boeking te maken, om meer informatie m.b.t. een specifieke vertrekdatum te bekomen.

Gemiddelde temperatuur
Ligging
Kreta, Griekenland Bekijk op de kaart
Alle Luchthavens
Brussel Charleroi
Bestemming
Griekenland
Regio
Kreta
Stad
Chania
Vakantietypes
Vliegvakanties
Verzorgingstype
Logies ontbijt